Foto Kunst Plexiglas Vers

Foto Kunst Plexiglas Vers. Zowel op de zakelijke als particuliere markt is deze vorm van foto kunst steeds meer in trek. De foto wordt op fuji fotopapier geprint en vervolgens afgewerkt met hoogglans plexiglas van 5mm dik. De foto op plexiglas wordt uiteindelijk bevestigd aan de wand op een aluminium profiel van 2 centimeter dik, zodat het iets van de muur af hangt en de foto nog meer naar voren komt.

3702704

Uitgelicht 3702704

Kunstkartel is een online kunstgalerie gespecialiseerd in kunst foto's op plexiglas. Zowel op de zakelijke als particuliere markt is deze vorm van foto kunst steeds meer in trek. Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate.

Profiteer van 30% korting op foto op plexiglas.

Plexiglas kunst en aluminium kunst! De foto op plexiglas wordt uiteindelijk bevestigd aan de wand op een aluminium profiel van 2 centimeter dik, zodat het iets van de muur af hangt en de foto nog meer naar voren komt. Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate. Naast de foto op plexiglas heeft u bij umo art gallery ook de keuze om de gekozen foto in … Een foto schilderij op plexiglas geeft een luxe en moderne uitstraling, waar voorheen alleen luxe woningen of hotels hiermee werkte, is dit nu heel goed te combineren in uw eigen interieur.

3702704

Precies op maat tot 300x200cm. Het artwork van the art of interior wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit met glossy uitstraling die door jarenlange productinnovaties is geperfectioneerd. Met de focus op details en materialen creëren we schilderijen die zich onderscheiden. Uw foto wordt achter 5mm plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, verlijmd en zorgt voor diepte, intense kleuren en elegantie. 16/09/2021 · waar canvas en ingelijste posters nog steeds populair zijn maken deze ruimte voor een luxe en sfeervolle nieuwkomer; Kunstkartel is een online kunstgalerie gespecialiseerd in kunst foto's op plexiglas... Haarscherpe details en levensechte kleuren.

Popular posts from this blog

Lijsten 184+ Kikkerachtbaan Duinrell Vers

Collectie Laptop 3D Cad Uitstekend